Schilderen van generatie op generatie

Gegarandeerd goed schilderwerk

 

Binnenshuis

Al jarenlang gebruiken wij onze professionele schilder- behang – en wanddecoratietechnieken om woningen in de omgeving van Sint-Oedenrode een mooiere uitstraling te geven. 

Dagelijks gebruik van een woning kan zorgen voor gebruikerssporen op deuren en kozijnen. Wij raden aan om dit in de gaten te houden en tijdig een expert in te schakelen om het te schilderen. Daarnaast kan een frisse nieuwe kleur in de woning altijd wonderen doen voor hoe je tegen een bepaalde ruimte aankijkt.

Wij van Mark van Dijk Schilderwerken kunnen verschillende diensten leveren voor binnenhuis. Denk hierbij aan: 

– Airless spuiten
– Glaszetten
– Schilderwerk
– Kitten
– Wandafwerking
– Plafondafwerking

Daarnaast maken wij altijd gebruik van onze expertise om vrijblijvend kleuradvies te geven.  Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

Buitenshuis

Eens in de zoveel tijd is het noodzakelijk om je woning goed onder handen te nemen en te onderhouden. Schilderwerk hoort hier zeker onderdeel van te zijn. Wij van Mark van Dijk Schilderwerken voeren dit graag voor je uit.
Door de tijd te nemen om in alle hoeken en kieren goed te schilderen wordt je huis beter beschermt. Daarnaast gebruiken wij zowel buiten- als binnenshuis alleen de kwalitatief beste lakken. 

Wij bieden de volgende diensten aan:
– Airless spuiten
– Schilderwerk
– Glaszetten
– Houtrotreparaties
– Kitten

Daarnaast maken wij ook buitenshuis gebruik van onze expertise om vrijblijven kleuradvies te geven. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

Kleur- en productadvies

Door ons wordt kleur- en productadvies uiterst serieus genomen. Ieder materiaal heeft een andere voorbehandeling nodig en het kiezen van de juiste kleur kan écht wonderen doen voor een bepaalde ruimte. 

Om een goed advies hierover te kunnen geven komen wij graag vrijblijvend bij je langs om advies en een kostenindicatie van de dienst die je wil afnemen te geven.

Natuurlijk houden we hierbij rekening met de geldende richtlijnen vanuit het RIVM.

U

Eerlijk onafhankelijk advies

Wij focussen op het beste resultaat, niet op snelheid en gemak voor onszelf.

Perfecte kleurcombinaties

Door onze uitgebreide ervaringen weten wij altijd weer de perfecte kleurcombinatie te ontdekken.

w

Altijd in overleg

Alle diensten die wij uitvoeren gebeuren volledig in overeenstemming met de klant. Zijn er bijzondere zaken tijdens de uitvoering? Wij leggen deze aan je voor om samen tot het beste besluit te komen.